Vásároljon nálunk színes fénymásolót most ingyen!

Vásároljon 3 garnitúra festéket, és a fénymásológépet ajándékba adjuk! Siessen, az akció csak a készlet erejéig tart!

0 Ft

beruházás

Akár 78.000 oldal

garanciális védelem

Hívja Győzőt!
+36 70 319 3993

…vagy kérjen visszahívást!

Multifunkciós színes fénymásolóját most ajándékba adjuk!

Miért vásárolna drága pénzért professzionális, multifunkciós fénymásoló- és nyomtatógépet, ha tőlünk ingyen is megkaphatja? Önnek csupán 3 garnitúra festéket kell megvásárolnia, amit amúgy is megtenne, és az eszközt mi ajándékba adjuk a festékek mellé!

R

Professzionális teljesítmény

Canon iRC3580i színes hálózati nyomtató- és fénymásológép | Percenként 30 színes vagy 35 fekete-fehér oldal nyomtatása | Nyomtatás, fénymásolás, szkennelés funkció | Akár 2250 lapos adagoló | A5R-A3 lapméret | Költségfigyelés felhasználónként

R

3 garnitúra festék

1 garnitúra festék a készülékben | 2 garnitúra tartalék festék szett | Fekete, magenta, cián, sárga festékkazetták | Csak a festékek árát kell megfizetnie, a készüléket ajándékba adjuk! A festékek ára 92.053 Ft + ÁFA / garnitúra

R

Akár 78.000 oldal garancia

A készülékre a 3 garnitúra festék felhasználásának erejéig garanciát vállalunk, ami 6%-os telítettség mellett akár 78.000 A4-es oldal nyomtatását is jelentheti. A garancia a kopó forgó alkatrészekre (fixáló egység, dobegység, görgőszettek) vonatkozik.

Fénymásoló vásárlás ingyen: hogyan lehetséges?

Ismerje meg Ingyenes Fénymásoló Vásárlás programunk előnyeit, és jelentkezzen a programba még ma!

Újragyártott Canon fénymásológépek

Az Ingyenes Fénymásoló Vásárlás programunkban résztvevő vállalkozások számára a giesseni Canon gyárban gondosan újragyártott, nagyteljesítményű eszközöket kínálunk.

Környezetbarát folyamatok = fenntarthatóság

A „gyártás-felhasználás-újrahasznosítás” elv alkalmazása az újragyártási folyamatban kíméli a környezeti erőforrásokat, és elősegíti a környezetünk fenntartható működését.

Újragyártás = 0 Ft beruházás

A bérleti időszak lejárta után gondosan kiválogatott készülékeket a Canon „újszerű” állapotba hozza. Az alkatrészek akár 93%-a hasznosítható: így lehetséges, hogy a készüléket ingyen adjuk. 

Teljes körű garanciális védelem

Az újragyártott készülékek teljes körű garanciális védelemmel, és a legújabb szoftver frissítésekkel érkeznek, így Önt ugyanaz a védelem illeti meg, mint egy új gyártású eszköz esetében.

Miért jó Önnek és cégének az ingyenes fénymásoló vásárlás?

R

Professzionális fénymásoló és nyomtató gépek

R

Nincs beruházási költség

R

Az új készülékek minden előnyével

R

Teljeskörű garanciális védelem

R

Nincsenek rejtett költségek

Csatlakozzon most Ingyenes Fénymásoló Vásárlás Programunkhoz!

Share This