Vásároljon fekete-fehér fénymásolót kedvezménnyel!

Vásároljon most fekete-fehér fénymásológépet, és 3 garnitúra festéket ajándékba adunk önnek! Siessen, az akció csak a készlet erejéig tart!

52.500 Ft + ÁFA

kedvezmény

Akár 63.000 oldal

garanciális védelem

Hívja Győzőt!
+36 70 319 3993

…vagy kérjen visszahívást!

Fekete-fehér fénymásolója mellé 52.500 Ft + ÁFÁ-t adunk!

Nagyteljesítményű multifunkciós fekete-fehér fénymásoló- és nyomtatógép vásárlását tervezi? Vásárolja meg nálunk, és csökkentse a kezdeti beruházás költségét most 52.500 Ft + ÁFA összeggel!

R

Professzionális teljesítmény

Canon iR3235n fekete-fehér hálózati nyomtató- és fénymásológép | Percenként 35 oldal nyomtatása | Nyomtatás, fénymásolás, szkennelés funkció | Akár 4950 lapos adagoló | A5R-A3 lapméret | Költségfigyelés felhasználónként

R

3 garnitúra festék ajándékba

1 garnitúra festék a készülékben | 2 garnitúra tartalék festék szett | Fekete festékkazetták | A 3 garnitúra festéket ajándékba adjuk a készülék mellé, melyek értéke 52.500 Ft + ÁFA

R

Akár 63.000 oldal garancia

A készülékre a 3 garnitúra festék felhasználásának erejéig garanciát vállalunk, ami 6%-os telítettség mellett akár 63.000 A4-es oldal nyomtatását is jelentheti. A garancia a kopó forgó alkatrészekre (fixáló egység, dobegység, görgőszettek) vonatkozik.

Hogyan adhatunk 52.500 Ft + ÁFA értéket ingyen?

Ismerje meg a kedvezményes fénymásoló vásárlás előnyeit, és jelentkezzen a programba még ma!

Újragyártott Canon fénymásológépek

Kedvezményes vásárlási konstrukciónkban a giesseni Canon gyárban gondosan újragyártott, nagyteljesítményű multifunkciós fénymásoló- és nyomtatógépeket kínálunk.

Környezetbarát folyamatok = fenntarthatóság

A „gyártás-felhasználás-újrahasznosítás” elv alkalmazása az újragyártási folyamatban kíméli a környezeti erőforrásokat, és elősegíti a környezetünk fenntartható működését.

Újragyártás = 0 Ft beruházás

A bérleti időszak lejárta után gondosan kiválogatott készülékeket a Canon „újszerű” állapotba hozza. Az alkatrészek jelentős része hasznosítható: így lehet, hogy a 3 garnitúra festéket ingyen adjuk.

Teljes körű garanciális védelem

Az újragyártott készülékek teljes körű garanciális védelemmel, és a legújabb szoftver frissítésekkel érkeznek, így Önt ugyanaz a védelem illeti meg, mint egy új gyártású eszköz esetében.

Miért jó Önnek és cégének a kedvezményes fénymásoló vásárlás?

R

Professzionális fénymásoló és nyomtató gépek

R

Csökkentett kezdeti beruházási költség

R

Az új készülékek minden előnyével

R

Teljeskörű garanciális védelem

R

Nincsenek rejtett költségek

Kérje személyre szabott vásárlási ajánlatunkat, és csökkentse költségeit!

Share This