• Elérhetőség

  +36-70-319-3993
  info@ingyenfenymasolo.hu
  Bemutatóterem:
  1034 Budapest
  Bécsi út 123.
  Postacím: Office Store Bt., 2500 Esztergom,
  Semmelweis u. 5.
 • Visszahívást kérek

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Mikor hívhatjuk? (Pl.: H-P 8-17 óra között)

Canon fénymásolók története

Canon fénymásolók története

A fénymásoló születése igen nagy változást hozott a világ működésében. A kézzel másolást felváltotta az elektrosztatikus fénymásolás, időt és energiát spórolva meg az ember számára. A Xerox fénymásolók hatalmas sikert arattak és sikerük sok ideig töretlen maradt a piacon. Mit tehetett ezt látva a többi gyártó?

Óriási piaci verseny kezdett kialakulni. Mindenki jobbat, tökéletesebbet akart létrehozni a másiknál és az első helyért igen nagy harc dúlt. Hogy ki került ki győztesként?

Canon fénymásolók története

Itt kezdődik a Canon fénymásolók története.

A Canon sztori

A Canon születése 1933-ra tehető. Egy kamerákért rajongó tokiói fiatal agyából pattant ki az ötlet és hamarosan társakat is szerzett maga mellé. Olyan fényképezőgépet szerettek volna létrehozni, mely felveszi német társaival a versenyt. Nem lemásolni szerették volna az akkor már vezető márkákat, hanem saját ötletből alkotni egy még jobb, praktikusabb fényképezőgépet.

1934- ben el is készült a prototípus és ettől kezdve semmi nem állhatott a fiatalok útjába, és a Canon szárnyalni kezdett. A második világháború alatt kifejlesztették az első indirekt röntgen berendezést. A háború alatt nem indulhatott meg a sorozatgyártás, de ezzel az eszközzel új üzletága született a Canonnak. Elkezdtek orvosi eszközök javításán, illetve újak létrehozásán tevékenykedni.

A háború után a cég hatalmas változáson ment keresztül. Vezetésére egy olyan embert választottak (Takeshi Mitarai), aki 32 éven keresztül rendkívüli módon meghatározta a vállalat működését.

A Canon fényképezőgépek folyamatosan törtek előre és újra meg újra meghódították a világot. Az ebből szerzett tőke és az a bizalom, melyet a vevők tanúsítottak a márka felé egy új terület megszületését eredményezte. Elkezdték az irodai berendezések gyártását és ezzel egy időben útjára indult a Canon fénymásolók története is.

A Canon fénymásolók születése

Ahogy azt már az elején említettük a Xerox uralkodása egyedülálló volt. A többi márka ezt látva szintén elkezdte létrehozni saját fénymásolóját. A Canon fénymásolók története egyedülálló módon indult meg hódító útjára, hogy aztán méltó helyét foglalja el a Xerox mellett.

A Canon is – a többi márkához hasonlóan – saját fénymásoló gyártásába kezdett. Kis irodai fénymásolókat gyártottak, és helyi fénymásoló kereskedéseket hoztak létre. Fokozatosan nyerték meg az emberek bizalmát és nem kellett hozzá sok idő, hogy a Canon fénymásolók népszerűvé váljanak.

Ám a Canon fénymásolók története itt még nem ért véget. Folyamatosan új fejlesztéseken dolgoztak és igyekeztek az irodai munkát minden szinten kielégítő gépeket létrehozni. Ilyen volt például az egyedülálló tintasugaras nyomtatási rendszer, a lézernyomtatás illetve a digitális fénymásolás technológiájának létrehozása.

1973-ban tették közzé az első elektrosztatikus színes fénymásolót. A Canon nemcsak fejlesztéseiben egyedülálló, de abban is, hogy nagy figyelmet szentelnek a környezetvédelemnek. Sok esetben használnak újrahasznosított anyagokat és igyekeznek a minimálisra csökkenteni a gépek használatához szükséges energiát.

Az első multifunkciós nyomtatót 1990-ben hozták létre, de ekkor még nem volt megfelelő a működése és drága volt. Folyamatosan dolgoztak a multifunkciós nyomtató fejlesztésén és csökkentették a költségeket.

A Canon sikertörténetének cégünk és része, amely csúcsminőségű Canon fénymásolókat, nyomtatókat ad bérbe. Tekintse meg Canon fénymásoló és nyomtató bérlés ajánlatunkat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*