• Elérhetőség

  +36-70-319-3993
  info@ingyenfenymasolo.hu
  Bemutatóterem:
  1034 Budapest
  Bécsi út 123.
  Postacím: Office Store Bt., 2500 Esztergom,
  Semmelweis u. 5.
 • Visszahívást kérek

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Mikor hívhatjuk? (Pl.: H-P 8-17 óra között)

Miért az Office Store?

Ügyfélközpontú hozzáállás

Miért jó ez Önnek? Egyszerű, érthető kommunikáció és magas fokú rugalmasság az igények felmérése és a projektek kivitelezése során. Az Ön ötleteit kreativitásunkkal kiegészítve a legjobb végeredményre törekszünk.
Így közösen, az Ön segítségével olyan megoldást tudunk Önnek biztosítani, ami az Ön igényeinek a legjobb! Az elkészült projektek sorsát folyamatosan nyomon követjük és javaslatot teszünk az időközben felmerülő korszerűsítési lehetőségekről. Ezzel is biztosítva Önnek a legújabb technológiák használatát.

Sokéves szakmai tapasztalat

A média területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunkkal, szakmai kapcsolatainkkal számunkra nincsenek technológiai akadályok. Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődése révén ügyfeleink is lépést tarthatnak a technológiával. Ennek köszönhetően a legmodernebb megoldásokkal tudunk ügyfeleinknek segíteni a projektjeik megvalósításában.

Kiemelkedő minőség

Kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségre törekszünk. A magunkkal szemben támasztott maximalizmus és a legújabb technológiák használata garantálja ügyfeleink elégedettségét. Így Ön kiemelkedő minőségű multifunkcionális nyomtatót használhat irodájában anélkül, hogy a pénzét modern irodatechnikai eszközökbe fektetné.

Gyors, megbízható kivitelezés

A gondos tervezésnek és az igények részletes felmérésének köszönhetően, garantált a projektek pontos megvalósítása. Alapos igényfelmérést végzünk, hogy Ön olyan multifunkciós nyomtatót béreljen, amit valóban ki tud használni.
Az elkészült munkáinkat pontosan dokumentáljuk, ezzel is megkönnyítve a későbbi fejlesztéseket, bővítéseket. Így nyomon tudjuk követni, ha új magasabb minőségű nyomtató kerül piacra, amit Ön jobban ki tud használni, vagy az Ön cégénél lesz akkora növekedés, ami magasabb teljesítményű multifunkciós nyomtatót igényel.

Pénzt takarítunk meg Önnek

Tapasztalatunk szerint a cégeknek az irodai költségek nagy részét a nyomtató, fénymásoló gép megvásárlása, nyomtatás, fénymásolási költségek, a kellékanyagok és a szerviz díjak teszik ki. A multi funkciós nyomtató bérüzemelés szolgáltatásunkkal az irodai költségek csökkennek, Ön pénzt takarít meg. Természetesen az igényfelmérés ingyenes, Önnek nem kell fizetnie, azért, hogy mi megmondjuk a „tutit”. Ön csak azért a szolgáltatásért fizet, amit igénybe vesz.

Tekintse meg, hogyan lehet Önnek bérleti díj nélkül multi funkciós nyomtatója!