• Elérhetőség

  +36-70-319-3993
  info@ingyenfenymasolo.hu
  Bemutatóterem:
  1034 Budapest
  Bécsi út 123.
  Postacím: Office Store Bt., 2500 Esztergom,
  Semmelweis u. 5.
 • Visszahívást kérek

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Mikor hívhatjuk? (Pl.: H-P 8-17 óra között)

Multifunkciós nyomtató

Multifunkciós nyomtató

A multifunkciós nyomtató hihetetlenül népszerűvé vált az utóbbi években. Nem meglepő, rengeteg kis- és középvállalkozás előszeretettel használja ezeket a többfunkciós gépeket. Ráadásul egy otthonról irányított vállalkozáshoz is tökéletesen megfelelő. Helytakarékos, csökkenti az energiaköltségeket és talán a legfontosabb szempont: felgyorsítja a munkát.

multifunkcios-nyomtato-ingyenfenymasolo

De mire is képesek ezek a nélkülözhetetlen irodai eszközök?

A választéknak széles skáláját találhatjuk a piacon, így mindenki megtalálhatja a saját igényének megfelelőt. A multifunkciós nyomtató képes egyszerre nyomtatni, fénymásolni, faxolni és szkennelni.

Multifunkciós nyomtató típusok

Vásárlás előtt érdemes megfontolnunk, hogy mi számunkra az elsődleges a felsorolt lehetőségek közül. Ha cégünknek elengedhetetlen része a mindennapi nyomtatás és fontos a kiváló minőség, akkor olyan multifunkciós nyomtatót érdemes keresnünk, melynek ez az erőssége.

Itt is van lehetőségünk választásra, létezik tintasugaras, lézeres, illetve olyan is, mely kiemelkedő a színes fotónyomtatás terén. Továbbá ajánlott átgondolnunk, hogy a gép rendelkezik-e a kétoldalas nyomtatás lehetőségével. Ez nem sokkal költségesebb, mint egy egyszerűbb modell, célszerű tehát beruháznunk rá, hiszen ezzel hosszú távon rengeteg időt és energiát takarítunk meg!

Nem minden multifunkciós nyomtató tartalmazza a faxolás lehetőségét. Éppen ezért jól kell választanunk, ha irodánkban elengedhetetlen ez a tevékenység és szeretnénk fáradságot megspórolni azzal, hogy minden feladatot egy eszközön végezzünk.

A legtöbb multifunkcionális nyomtató közepes minőségű felbontással kezeli a szkennelést. Ha úgy érezzük, ez nekünk nem megfelelő, akkor érdemes ezen a téren kiemelkedő nyomtatót választanunk, mint például a Canon ImageRUNNER 3235N

Vásárolni vagy bérelni?

Mindezek mellett célravezető, ha megfontoljuk az ár-érték kapcsolatát. Nem feltétlenül jó, ha egy ilyen gépbe való beruházás során az olcsóság az elsődleges szempont. Hosszabb távon előfordulhat, hogy költségesebb a fenntartása, gyakori lehet a meghibásodás.
Tanácsos tehát olyan multifunkciós nyomtatót választanunk, amely lehet ugyan, hogy drágábbnak tűnik az elején, de évekig kiszolgálja Önt és cégét, ezzel pénzt, energiát takarítva meg az üzlet és dolgozói számára.

Ha pedig úgy látja, vállalkozását túlzottan megterhelné egy ilyen jellegű kiadás, vagy nem szeretne egy jelentősebb összeget ilyen gépekben „parkoltatni”, illetve kipróbálási lehetőség nélkül sem szívesen adna ki „látatlanba” komolyabb mennyiségű pénzt, akkor mindenképpen a bérlési lehetőséget ajánljuk.
Cégünk is foglalkozik bérbe adással, amelyről ezen a linken tájékozódhat bővebben: Multifunkciós nyomtató, fénymásoló bérlés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*