• Elérhetőség

  +36-70-319-3993
  info@ingyenfenymasolo.hu
  Bemutatóterem:
  1034 Budapest
  Bécsi út 123.
  Postacím: Office Store Bt., 2500 Esztergom,
  Semmelweis u. 5.
 • Visszahívást kérek

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Mikor hívhatjuk? (Pl.: H-P 8-17 óra között)

Nyomtató árak

Az irodai élet nélkülözhetetlen kellékei a technikai eszközök. Fontos jól működő, praktikus gépeket vásárolnunk és nem utolsó szempont a megfizethetőség sem. Manapság nincs hiány, bőven tudunk válogatni a különböző nyomtatók, fénymásolók között és a legtöbbnek az ára is igen kedvező.

Melyek tehát a legnépszerűbb nyomtató fajták, amelyeket érdemes irodai munkánk gördülékenyebbé tételében beszereznünk? Milyen árkategóriából, illetve nyomtató árak közt válogassunk, ami még költségvetésünkbe is belefér?

Egyénenként, cégenként eltérő lehet, hogy ki mire és milyen sűrűséggel használja az adott eszközt. Célszerű átgondolnunk, hogy számunkra mi a legfontosabb és mennyi pénzt tudunk áldozni rá.

A piacon hatalmas a verseny a különböző nyomtatókat gyártó cégek között. Igyekeznek túllicitálni egymást, mind árban, mind szolgáltatásban. Fontos ezért minél több nyomtatót megnéznünk, mielőtt pénzt adnánk ki rá. Nem jó döntés csak azért egy olcsóbb nyomtatót megvásárolni, hogy spóroljunk költségeinken. Habár az elején jónak gondolhatjuk, hogy kevesebbet kellett költenünk, de az idő előrehaladtával meghibásodások léphetnek fel.

Nyomtató árak – nyomtató választás, megfizethető áron

Vásárlás előtt alaposan járjunk utána, hogy a nyomtató ára arányos-e azzal, amit nyújtani tud a kiválasztott eszköz.

Amennyiben olyan nyomtatóra van szükségünk, mely egyszerre több feladat ellátására is képes, akkor válasszuk a multifunkciós nyomtatókat. Itt is lehetnek eltérések, de nagy általánosságban egy multifunkciós nyomtatónak a következőket kell tudnia: nyomtatás, fénymásolás, szkennelés sőt akár faxolás is. Egy multifunkciós nyomtató ár és tudás szempontjából kiváló választás lehet. Egyetlen eszköz pótolja a többi hiányát, így nem kell akkora összeget kiadnunk.

Régebben nagy különbség volt árban a lézer és tintasugaras nyomtatók között. A tintasugaras nyomtatók használata jóval költségesebb volt, azonban a fennálló piaci verseny miatt az utóbbi években folyamatosan visszaszorították áraikat.

Habár a lézernyomtató használata olcsóbb a fekete-fehér nyomtatás terén, nem mondhatjuk el ezt a színes nyomtatásról. A színes lézernyomtatók – bár itt is igyekeznek folyamatosan csökkenteni az árakat – még a drágább árkategóriába tartoznak.

Íme, néhány modell, mely árban és működésében is alkalmas lehet irodai munkára:

 • Samsung ML-2165W: Helytakarékos, gyors lézernyomtató. Kisebb vállalkozásoknak nagyon jó választás. Kedvező az ára és képes a vezeték nélküli nyomtatásra is.
 • Lexmark T650n: Fekete-fehér lézernyomtató. Gyorsasága miatt egy nagyobb irodánál is megállja a helyét. Alacsony az üzemeltetési költsége.
 • Epson Workforce Pro 4535dwf: Multifunkciós (tintasugaras) nyomtató. A fekete-fehér nyomtatás mellett tud fénymásolni, faxolni, szkennelni és színesben nyomtatni.
 • Canon iR3235N: Multifunkciós nyomtató. Tulajdonságai: fekete-fehér nyomtatás, fénymásolás, színes szkennelés. Gyors és költséghatékony. Nagyon jó választás lehet közepes, ill. nagyobb cégek számára.
 • Canon iRC2880i: Az előző modell testvére. Itt a színes nyomtatásra és fénymásolásra helyezték a hangsúlyt. Hasonlóan testvéréhez, rendkívül gyors és költséghatékony.

Értelemszerűen ez csak néhány modell a hatalmas választékból. Amire mindenképpen oda kell figyelnünk vásárláskor: a választott nyomtató megfeleljen elvárásainknak, meg lehessen osztani hálózaton (irodai munkánál ez nagyon jelentős), gyors legyen, megfizethető legyen az ára.

Természetesen, ha költségvetését megterhelné egy nyomtató vásárlása, a nyomtató bérlés kitűnő megoldási a problémára.

Cégünk nyomtatók bérbeadásával foglalkozik, amennyiben érdekelné, tekintse meg nyomtató bérlési árainkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*