• Elérhetőség

  +36-70-319-3993
  info@ingyenfenymasolo.hu
  Bemutatóterem:
  1034 Budapest
  Bécsi út 123.
  Postacím: Office Store Bt., 2500 Esztergom,
  Semmelweis u. 5.
 • Visszahívást kérek

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Mikor hívhatjuk? (Pl.: H-P 8-17 óra között)

Nyugaton ez is fejlettebb: a fénymásológépek piaca

Már megszokhattuk, hogy ha valamilyen technológiai csúcstermék megjelenik a nyugat-európai vagy amerikai piacokon, az csak némi fáziskéséssel érkezik meg Magyarországra. A fénymásolók esetén is így van ez: gyakran olyan használt gépeket kapok pl. Németországból, amiket 3-5 év után leselejteztek az ottani irodákból, idehaza viszont újonnan is kapni lehet ugyanazt a típust…

Miért fontos ez? Leginkább azért, mert egy használt gépet jóval olcsóbban megkaphatunk, mint egy vadonatújat és ahhoz, hogy kihasználhassuk a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket, nem mindig kell vadonatúj eszközökre beruháznunk.

De megéri? Nem túl kockázatos használtat venni?

Egy használt gép vétele mindig is kockázatosabb lesz, mint az új társáé, hiszen nem tudhatjuk, milyen volt az előélete, illetve gyakran már nem jár rá gyári garancia. Hasonlóan mint a használt autóknál, itt is érdemes átnézetnünk a gépet szakértővel, mielőtt belevágnánk a bizniszbe.

Vagy azoknak, akik szeretnék élvezni a használt gépek kedvező árát és nem is szeretnének sokat kockáztatni, javasoljuk a használt fénymásoló bérlését, hiszen ilyenkor a bérbeadó kockázata, hogy megfelelő minőségű használt fénymásolót biztosítson ügyfele részére (különben nem fognak vele szerződést hosszabbítani).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*