• Elérhetőség

  +36-70-319-3993
  info@ingyenfenymasolo.hu
  Bemutatóterem:
  1034 Budapest
  Bécsi út 123.
  Postacím: Office Store Bt., 2500 Esztergom,
  Semmelweis u. 5.
 • Visszahívást kérek

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Mikor hívhatjuk? (Pl.: H-P 8-17 óra között)

RÓLUNK

Office Store:  Másolásra kész

Az Office Store Bt. 2001-ben indult el a magyarországi irodatechnikai piacon ötéves szakmai tapasztalattal a háta mögött. Először Komárom-Esztergom megyében, majd később kiterjesztettem a tevékenységi területet Budapestre, Pest megyére, illetve Északnyugat-Magyarországra is.

Jelenleg több partnerrel és munkatárssal igyekszünk a magyar cégek irodai költségeit kedvező fénymásoló-bérlési konstrukcióinkkal optimalizálni. Szeretnénk a legjobbat adni ügyfeleink részére, ezért a Canon fénymásolók mellett döntöttünk, amelyek világviszonylatban is a kitűnő minőséget képviselik.

Családi vállalkozás lévén mi partneri kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel. Az üzemeltetési szolgálatunk révén rövid szervizelési határidőkkel, rugalmas megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket a hatékony munkában.

A nagy partnerhálózatunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni az ügyfeleink igényeire: ha meghibásodik a bérbe adott gépünk, üzemeltetési szolgálatunk keretében kollégánk még aznap kijavítja a hibát.

Sok-sok év tapasztalata alapján a piacvezető Canon multifunkciós nyomtatókat használjuk.
Ügyfeleinkkel hosszú távú partnerkapcsolatot alakítunk ki, a bizalom nagyon fontos.
Tekintse meg multifunkciós nyomtatóinkat.

Elégedett ügyfeleink az alábbi területen dolgoznak:

 • könyvelő irodában, ahol napi szinten szükség van a számlák másolására, nyomtatására,
 • ügyvédi vagy közjegyzői irodák is nagyon szeretik a szolgáltatásunkat, hisz nekik is rengeteg szerződést kell nyomtatniuk,
 • az építőiparban tevékenykedő partnereink kiemelkedően sok papírmunkával birkóznak meg a hétköznapokban

Természetesen ez csak néhány példa, ügyfeleink között más tevékenységi körrel rendelkezők is vannak.

2011-ben született meg az ötlet, hogy egy válságtűrő, megfizethető fénymásoló bérlési csomagot kínáljunk ügyfeleink számára. Ennek gyümölcse lett ez a honlap, az ingyenfenymasolo.hu.

Tekintse meg, hogyan támogatjuk, segítjük mi a kisvállalkozókat a válság idején. Nézze meg, hogy lehet az Ön irodájában több százezer forint értékű multifunkciós nyomtató akár ingyen is.

Baráti üdvözlettel:

Keil Győző, ügyvezető